Over Mij

Ik ben Mirjam Hunefeld (1973)

In 2007 ben ik voor het eerst in contact gekomen met een Biodynamisch therapeute. Ik wilde diverse moeilijke gebeurtenissen in mijn leven op een goede manier leren verwerken en meer in balans komen. Ik wilde heel graag meer gaan leven vanuit mijn hart en gevoel en minder vanuit mijn hoofd.

Er ging een wereld voor mij open. De combinatie van gesprekken voeren en mijn lijf erbij betrekken was voor mij de gouden sleutel. Ik merkte dat ik steeds beter in mijn vel kwam te zitten en mijn emoties makkelijker kon verwerken. Ik kon beter voelen wat wel of niet goed voor mij was. Ik raakte meer in balans, kon dichter bij mezelf blijven en leerde vertrouwen op de signalen die mijn lichaam me gaf. Wat een mooi beroep! Dat wilde ik ook…

In 2009 begon ik met een cursus Biorelease. Het was alsof ik thuiskwam toen ik de school binnenstapte. Ik genoot van iedere les. Van het één kwam het ander en aansluitend volgde ik de 3 jarige hbo-opleiding tot Biodynamisch massagetherapeute, die ik in 2013 heb afgerond. Omdat ik het zo leuk vind om te blijven leren en ik zoveel mogelijk mensen wil laten ervaren wat een massage voor je kan betekenen, heb ik na mijn opleiding nog diverse specialisaties gevolgd die je kunt vinden op deze website.

Iedere massage is uniek en afgestemd op wat op dat moment het beste bij je past. Een warm welkom, de persoonlijke aandacht, even een moment voor jezelf om te ontspannen, tot rust te komen en te beleven wat de massage voor je kan doen.

Ik werk met de 100% natuurlijke massage-oliën van Volatile. Deze producten zijn heel zacht voor de huid en zijn door de verschillende samenstellingen geschikt voor iedereen. 

Ik zie er naar uit om je te ontmoeten bij De Massagebeleving.

❤️e groet,

Mirjam Hunefeld van de massagebeleving zit bij haar massage tafel.

Reviews

5/5

Ik weet niet wat je gisteren hebt gedaan, maar mijn hoofd heeft in jaren niet zo ‘leeg’ aangevoeld. Ik viel gisteren zo in slaap. Ik heb gewoon de hele nacht doorgeslapen wat ook al in jaren niet is gebeurd.

5/5
Door de fibromyalgie slaap ik heel slecht en kort. Ik ben steeds wakker en kan dan niet meer slapen. Na de massage afgelopen dinsdag heb ik 9 uur aan één stuk door geslapen en vannacht ging het ook heel goed. Mijn lichaam voelt ook verrassend soepel!
5/5

Ik vond het echt een hele prettige massage en was er helemaal door ontspannen. Ik heb die nacht ook goed doorgeslapen terwijl ik regelmatig wakker word in andere nachten dus dat was ook heel prettig. Nogmaals bedankt en een fijn weekend!

Geef Een Massagebeleving Cadeau

Met een persoonlijke cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een massagebeleving? Dat kan natuurlijk! Je kunt een cadeaubon bij mij kopen ter waarde van ieder gewenst bedrag. Van de bon maak ik een mooi feestelijk cadeau.