Lomi Lomi Massage Voor Vrouwen

Een weldaad voor lichaam en geest

Lomi Lomi is een bijzondere, diep ontspannende en helende massage, die zijn oorsprong vindt in Hawaii. Via mijn handen en intuïtie stem ik me af op jou en op je lichaam.

De vloeiende, lange strijkingen met handen en onderarmen en het veelvuldig gebruik van de lemniscaat beweging in de massage, weerspiegelen het ritme en de bewegingen van de natuur. De bewegingen kunnen worden vergeleken met de golven van de zee en zijn gericht op het loslaten van spanning, blokkades en een vrije doorstroming van je levensenergie. Je zult merken dat het je helpt om meer jezelf te zijn, meer in balans te zijn vanuit je lichaam en geest.

De Lomi Lomi wordt vaak omschreven als dans over het lichaam en wordt ook wel de “liefdevolle handen” massage genoemd. Deze benaming komt voort uit de vloeiende, onafgebroken strijkende bewegingen die een zachte, liefdevolle, maar toch diepe werking op lichaam en geest hebben en het lichaam koesteren.

Wat heb jij nodig?

Met liefdevolle handen en een liefdevol hart is iedere Lomi Lomi massage die ik geef uniek en afgestemd op wat op dat moment het beste bij je past. Een warme ruimte, de persoonlijke aandacht, even een moment voor jezelf om echt te ontspannen, in diepe rust te komen en te beleven wat de massage voor je kan doen.

Ik zal samen met jou onderzoeken welke olie het beste past bij wat jij op dat moment nodig hebt.

Na afloop van de massage krijg je even de tijd om in alle rust het effect van de massage te voelen en te integreren en is er ruimte voor het delen van je ervaring met een glas thee of water.

Voor Wie?

Wanneer is een Lomi Lomi massage geschikt?

Wat kan de Lomi Lomi massage voor je doen?

De Lomi Lomi massage is een lichaamsmassage die een diepe doorwerking heeft op de zintuigen, het spier- en zenuwstelsel en je vitaliteit herstelt.

Praktische Info

Duur en kosten

  • 90 minuten €90,00

    Lichaamsmassage

  • 120 minuten €120,00

    Uitgebreide lichaamsmassage

Frequentie

Anamneseformulier
Voor de eerste afspraak ontvang je van mij een anamneseformulier via de e-mail. Dit ingevulde formulier ontvang ik graag weer retour, uiterlijk twee dagen voor onze eerste afspraak. Tijdens onze eerste afspraak zal ik het anamneseformulier verder samen met jou doornemen.

Massage bij de massagebeleving in Apeldoorn

Over Lomi Lomi Massage

Geef Een Massagebeleving Cadeau

Met een persoonlijke cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een massagebeleving? Dat kan natuurlijk! Je kunt een cadeaubon bij mij kopen ter waarde van ieder gewenst bedrag. Van de bon maak ik een mooi feestelijk cadeau.

Sorry mannen,

Ik heb ervoor gekozen om de Lomi Lomi massage alleen aan vrouwen te geven.

Wil je toch graag een andere fijne massage boeken? Kijk eens rond op mijn website. Er zit vast een massage bij die je aanspreekt (of bij je past).