Reviews

Benieuwd naar de beleving van anderen? Op deze pagina vind je een overzicht van klantervaringen.

5/5

Noa vond het weer heerlijk ♥

5/5

Ik weet niet wat je gisteren hebt gedaan, maar mijn hoofd heeft in jaren niet zo ‘leeg’ aangevoeld. Ik viel gisteren zo in slaap. Ik heb gewoon de hele nacht doorgeslapen wat ook al in jaren niet is gebeurd.

5/5
Door de fibromyalgie slaap ik heel slecht en kort. Ik ben steeds wakker en kan dan niet meer slapen. Na de massage afgelopen dinsdag heb ik 9 uur aan één stuk door geslapen en vannacht ging het ook heel goed. Mijn lichaam voelt ook verrassend soepel!
5/5
Ik heb heerlijk geslapen na de zwangerschapsmassage! Mijn nek zit altijd vast en voelt nu na één massage al stukken beter, dank daarvoor!
5/5
Ik was heel benieuwd naar de rebozo massage. Ik vond het echt zo bijzonder! Het wiegen in de doek en daarna de pulserende bewegingen gaven zo’n diepe rust in mijn lichaam. Het voelde alsof ik één geheel werd met de vloer toen ik daar lag. Na de behandeling stond ik echt met beide benen op de grond. Voor mij echt een prima massage om te aarden op een heel diep niveau.
5/5
Ik heb normaal altijd overal pijn in mijn lichaam en ik kan geen aanraking verdragen. Ik vind het daarom zo bijzonder dat ik na de fibromassage zo’n diepe rust ervaar in mijn lichaam. Ik weet niet zo goed hoe ik het uit moet leggen maar mijn lichaam voelt na de massage ook altijd weer als een geheel. Ik slaap ook altijd zo fijn na de fibromassage, terwijl ik normaal zo vaak wakker ben en met veel pijn en nog moe wakker word.
5/5
Ik wilde je nog even bedanken voor je lieve benadering en fijne kindermassage. Ze heeft geslapen als een roosje en was zo zen na jou behandeling. Ik merk ook dat de massage haar erg helpt om alle prikkels van buitenaf beter te verwerken en ze veel meer in rust is nu. Ze is veel minder vaak boos en gefrustreerd.
5/5

Ik vond het echt een hele prettige massage en was er helemaal door ontspannen. Ik heb die nacht ook goed doorgeslapen terwijl ik regelmatig wakker word in andere nachten dus dat was ook heel prettig. Nogmaals bedankt en een fijn weekend!

5/5
Ik vond de zwangerschapsmassage erg fijn. Ik voel me helemaal diep ontspannen en dat weer even ervaren is heel fijn!
5/5
De massage was prima! Mijn schouders en rug voelen weer helemaal soepel. De ontspannende massage na de klachtbehandeling was heerlijk! Echt een cadeau…Dank je wel!
5/5
De massage was heel fijn! Ontspannen met een warm welkom en afsluiting!
5/5
Ik heb genoten van de massage! Je bent een zachtaardig mens, met oog voor de ander. Dank je wel!
5/5
De massage was echt prima! Mijn schouders en nek zitten altijd erg vast. We zijn nu een paar dagen verder na de massage en mijn schouders en nek voelen nog steeds lekker los. Ik ben heel tevreden! Dank je wel!
5/5
Joris heeft echt genoten van de massages! Hij werd er zo ontspannen van en viel veel rustiger in slaap. Ik vond de cursus erg leuk en gezellig en heb er heel veel van geleerd. Ik masseer Joris nu zelf regelmatig. Ik voel hem dan echt ontspannen onder mijn handen. Het zijn echt geluksmomentjes voor ons samen.
5/5
Iedereen heeft zo genoten van de cursus! Ik heb alleen maar positieve verhalen gehoord. Ik nodig je graag weer snel uit voor de volgende cursus.
5/5
Je geeft echt goede stoelmassages! De massage werkt goed en lang door. Mijn klachten aan mijn rug zijn sinds de massage verdwenen! Echt TOP! Wanneer mag ik weer 😉
5/5
Ik ben niet zo van al dat gepriegel aan mijn lichaam en stond van te voren niet te springen om een massage te ondergaan. Ik had wel erg veel last van mijn nek, schouders en rug de laatste tijd, dus vanwege alle goede verhalen die ik over jou hoorde wilde ik het toch wel eens proberen. Ik moet zeggen: het is me alles meegevallen en vond het zelfs echt heel fijn! De klachten zijn zo goed als weg en dat al na één stoelmassage! Ook vond ik de behandeling heel ontspannen en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!
5/5
Sinds Brandon regelmatig bij jou komt voor een kindermassage is hij echt veranderd. Thuis is hij zo onrustig en kan hij niet stilzitten, maar bij jou ligt hij gewoon een uur lang op de massagetafel te genieten. Ook op school is hij veel rustiger geworden en hij zit zo goed in z’n vel. Hij is veel blijer geworden. Zo fijn!!!
5/5
Ik heb genoten van de babymassagelessen. Ik vond het heel fijn dat je hiervoor bij ons thuis wilde komen. Na de babymassages was Tamara zo ontspannen, dat ik haar gelijk in haar bedje kon leggen. Ze sliep dan echt uren terwijl ze normaal wakker werd van ieder geluidje. Ik ben je heel dankbaar!
5/5
Wat een heerlijke verwenbehandeling was dit! Jouw zachte, warme handen en jouw hart vol liefde hebben me precies gegeven wat ik nodig had! Echt super! Thanks! Tot snel..
5/5
Zonder dat ik wat hoefde te zeggen, wist je ieder pijnlijk plekje te vinden. Na de klachtbehandeling was het nog even gevoelig, maar de volgende dag waren mijn klachten weg en zijn ook niet meer teruggekomen! Je doet echt fantastisch werk! Topper ben je!
5/5
Dank je wel voor je heerlijke massages en de fijne gesprekken die we samen gevoerd hebben het afgelopen jaar. Ik heb heel veel geleerd over mezelf en merk dat ik echt veel meer rust ervaar in mijn lichaam en geest. Ik kan de nare gebeurtenissen uit mijn verleden nu makkelijker loslaten en een plekje geven. Ik voel me veel sterker en kan beter omgaan met mijn angsten. Ik vind het heel erg spannend om het nu helemaal alleen te moeten doen en zal je behandelingen missen! Dank je wel voor alles!

Geef Een Massagebeleving Cadeau

Met een persoonlijke cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een massagebeleving? Dat kan natuurlijk! Je kunt een cadeaubon bij mij kopen ter waarde van ieder gewenst bedrag. Van de bon maak ik een mooi feestelijk cadeau.