Biodynamische Massage

Wat is een biodynamische massage?

Een biodynamische massage is een ontspanningsmassage die gericht is op je lichaam en geest. Via mijn handen en intuïtie stem ik me af op jou en op je lichaam.

Door de warme olie en bewuste aanraking nodig ik je lichaam en geest uit om (energetische) blokkades van lichamelijke en emotionele spanning los te laten en af te voeren.

Afgestemd op jouw lichaam

Iedere massage die ik geef is uniek en afgestemd op wat op dat moment het beste bij je past. Een warm welkom, de persoonlijke aandacht, even een moment voor jezelf om te ontspannen, tot rust te komen en te beleven wat de massage voor je kan doen.

Ik zal samen met jou onderzoeken welke massage en olie het best past bij wat je op dat moment nodig hebt. De massage kan bijvoorbeeld ontspannend, activerend, bevestigend, vitaliserend, afvoerend of ondersteunend werken.

Na afloop van de massage krijg je even de tijd om in alle rust het effect van de massage te voelen en te integreren en is er ruimte voor het delen van je ervaring met een glas thee of water.

Voor Wie?

Wanneer is een biodynamische massage geschikt?

Praktische Info

Duur en kosten

  • 30 minuten €37,50

    Deelmassage

  • 60 minuten €60,00

    Lichaamsmassage

  • 90 minuten €90,00

    Uitgebreide lichaamsmassage

Frequentie

Anamneseformulier
Voor de eerste afspraak ontvang je van mij een anamneseformulier via de e-mail. Dit ingevulde formulier ontvang ik graag weer retour, uiterlijk twee dagen voor onze eerste afspraak. Tijdens onze eerste afspraak zal ik het anamneseformulier verder samen met jou doornemen.

Over Biodynamische Massage

Geef Een Massagebeleving Cadeau

Met een persoonlijke cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een massagebeleving? Dat kan natuurlijk! Je kunt een cadeaubon bij mij kopen ter waarde van ieder gewenst bedrag. Van de bon maak ik een mooi feestelijk cadeau.