Volwassenen

Groot aanbod aan behandelingen

Bekijk hier het complete aanbod aan behandelingen voor volwassenen. Wil jij weten welke behandeling het beste bij jou past? Neem dan contact met mij op.

Biodynamische Massagetherapie

Een lichaamsgerichte therapie, een vorm van bewustwording, die ervan uitgaat dat (ingrijpende) gebeurtenissen niet alleen worden opgeslagen in je geest, maar ook in je lichaam.

Biorelease

(Zelf)massage en lichaamsoefeningen die gericht zijn op ontspanning, ademhaling, bewustwording en het zelfregulerend vermogen van ons lichaam. Leren leven in het moment.

Biodynamische Massage

Een ontspanningsmassage die gericht is op je lichaam en geest. Ik nodig je lichaam en geest uit om (energetische) blokkades van lichamelijke en emotionele spanning los te laten.

Ontspanningsmassage

Ontspannings-
massage

Een heerlijke verwenbehandeling die gericht is op je lichaam en geest. Via mijn intuïtie stem ik me af op jou en je lichaam. Uniek en afgestemd op wat op dat moment het beste bij je past.

Klachtgerichte Massage

Ik kijk specifiek naar de klacht(en) en de eventuele ongemakken die je daarbij ervaart. Bij het behandelen van de klacht maak ik gebruik van diverse diepgaande massagetechnieken.

Massage Bij Fibromyalgie

Je kunt kiezen uit 2 soorten fibromassages. Gericht op het verzachten van pijnklachten en de ontspannende fibromassage voor het bevorderen van een goede nachtrust.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschaps-massage

Massage gedurende de zwangerschap kan het contact tussen jou en je baby versterken. Je ademhaling wordt voller en krachtiger, je komt meer tot rust en maakt bewuster contact.

Stoelmassage

Een korte drukpuntmassage die is afgeleid van de japanse massagetechniek Shiatsu. De massage werkt zowel ontspannend als vitaliserend.

Lomi Lomi Massage (alleen voor vrouwen)

Lomi Lomi is een bijzondere, diep ontspannende en helende massage, die zijn oorsprong vindt in Hawaii. De bewegingen kunnen worden vergeleken met de golven van de zee.

Voetreflexmassage

Een bijzondere behandeling tegen allerlei klachten. De voet weerspiegelt ons hele lichaam. Door middel van een speciale massagetechniek gaat de energie weer stromen.

Cupping Massage

Een Oosterse techniek waarbij flexibele cups van medicinale siliconen op het lichaam worden geplaatst en over het lichaam heen worden bewogen. Deze cups zijn vacuüm gezogen

Rebozo Massage

Een rebozo massage is een bijzondere en ontspannende massage die wordt uitgevoerd met een speciale traditionele draagdoek. De rebozo komt uit Mexico en Midden- en Zuid Amerika.

Geef Een Massagebeleving Cadeau

Met een persoonlijke cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een massagebeleving? Dat kan natuurlijk! Je kunt een cadeaubon bij mij kopen ter waarde van ieder gewenst bedrag. Van de bon maak ik een mooi feestelijk cadeau.