Stoelmassage Voor Bedrijven

Wat is een stoelmassage?

Stoelmassage is een korte drukpuntmassage die is afgeleid van de japanse massagetechniek Shiatsu. De massage werkt zowel ontspannend als vitaliserend. De stoelmassage die op regelmatige basis wordt gegeven werkt preventief en helpt aantoonbaar bij het verlagen van ziekteverzuim en het verhogen van de werksfeer. Ook vermindert regelmatige stoelmassage KANS (klachten aan armen, nek en schouders) en werkt positief en klachtverlagend bij hoofdpijn en rugpijn.

Hoe werkt een stoelmassage?

De behandeling is laagdrempelig, want wordt door de kleding heen gegeven en zal worden uitgevoerd op een luxe, speciaal hiervoor ontwikkelde ergonomische massagestoel; de Stronglite Ergo Pro II. Elke massage bestaat uit de behandeling van hoofd, nek, rug, heupen, schouders, armen en handen en duurt ongeveer 20 minuten. Voordat de behandeling begint zal ik kort informeren naar eventuele klachten en contra-indicaties.

Wat is het doel?

Het doel van een stoelmassage is het ontspannen, vitaliseren en verbeteren van de bloedsomloop, zodat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen en zich weer kan herstellen. Met de stoelmassage kunnen geen (chronische) spier- en skeletaandoeningen worden verholpen.

Het effect van de stoelmassage

Voor Wie?

Voor wie is stoelmassage geschikt?

In principe kan iedereen gebruikmaken van een stoelmassage. In het bijzonder is de stoelmassage zeer geschikt voor mensen die:

Zwangerschapswens of ben je zwanger?

De stoelmassage is een drukpuntmassage waarbij drukpunten gestimuleerd worden die samentrekking van de baarmoeder teweegbrengen. Helaas kan de stoelmassage in deze periode niet gegeven worden. In deze periode kan ik je de zwangerschapsmassage op de (massage)stoel van harte aanbevelen.

Voordelen voor de werkgever

Kan de stoelmassage worden ingezet als éénmalig evenement?

Ja, zeker! Dat kan. Denk hierbij eens aan:

Stoelmassage cadeau geven?

Zoek je een origineel cadeau of relatiegeschenk? Geef je medewerkers of relaties een heerlijke ontspannende stoelmassagebeleving cadeau.

Praktische Info

Heb je interesse in de stoelmassage voor bedrijven? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en/of een offerte.

Frequentie

Over Stoelmassage Totaal

Geef Een Massagebeleving Cadeau

Met een persoonlijke cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een massagebeleving? Dat kan natuurlijk! Je kunt een cadeaubon bij mij kopen ter waarde van ieder gewenst bedrag. Van de bon maak ik een mooi feestelijk cadeau.