Zwangerschapsmassage

Zwangerschaps-
massage

Wat doet een zwangerschapsmassage?

Zwanger zijn is een unieke periode in jouw leven. Een bijzondere tijd waarin er veel verandert in jouw lichaam. Terwijl er een kindje groeit in je buik, groeit ook het contact tussen jou en dit nieuwe leven.

Massage gedurende de zwangerschap kan het contact tussen jou en je baby versterken en verdiepen. Je ademhaling wordt voller en krachtiger, je komt meer tot rust en maakt bewuster contact met je baby. De zwangerschapsmassage is echt een verwenmoment voor jezelf.

Ik werk met een prachtige Custom Craftworks Athena Prenatal tafel waarbij je tot het allerlaatste moment een zwangerschapsmassage kunt krijgen in buikligging. Hoe fijn en bijzonder is dat om weer even heerlijk ontspannen op je buik te kunnen genieten van een massage.

Massage is een hele fijne manier om jezelf te ontspannen en voor te bereiden op de bevalling. De massage helpt je om je meer op je gemak te laten voelen bij de veranderingen die plaatsvinden in je lichaam. De lichamelijke klachten en hormonale veranderingen die tijdens een zwangerschap ontstaan, kunnen door massage op een zachte manier verminderd worden.

Wanneer?

Wanneer begin je met zwangerschapsmassage?

Regelmatige massage tijdens de zwangerschap geeft je een geluksgevoel door de extra aanmaak van oxytocine. De massage verbetert de bloedcirculatie en werkt kalmerend. Het heeft een positieve werking op je (nacht)rust en op je lichaamsbewustzijn en er worden minder stresshormonen aangemaakt.

Massage helpt ook bij rugklachten, hoofdpijn, sinusklachten, misselijkheid, beenkrampen, het vasthouden van vocht, beginnende blaasontsteking, bekkenklachten en obstipatie.

Aangeraden wordt te starten met zwangerschapsmassage vanaf ca. 13 weken zwangerschap.

Ook tijdens de bevalling of in de periode na de bevalling kan de zwangerschapsmassage een weldaad zijn voor je lichaam en geest en zorgen voor een sneller herstel.

Praktische Info

Duur en kosten

  • 30 minuten €37,50
  • 60 minuten €60,00
  • 90 minuten €90,00

Frequentie

Anamneseformulier
Voor de eerste afspraak ontvang je van mij een anamneseformulier via de e-mail. Dit ingevulde formulier ontvang ik graag weer retour, uiterlijk twee dagen voor onze eerste afspraak. Tijdens onze eerste afspraak zal ik het anamneseformulier verder samen met jou doornemen.

Over Zwangerschapsmassage

Geef Een Massagebeleving Cadeau

Met een persoonlijke cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een massagebeleving? Dat kan natuurlijk! Je kunt een cadeaubon bij mij kopen ter waarde van ieder gewenst bedrag. Van de bon maak ik een mooi feestelijk cadeau.