Biorelease

Wat is biorelease?

Biorelease bestaat uit (zelf)massage en lichaamsoefeningen die gericht zijn op ontspanning, ademhaling, bewustwording en het zelfregulerend vermogen van ons lichaam. Leren leven in het moment, in vrede zijn met alles wat er is en liefdevoller zijn naar jezelf vormen hierbij een belangrijk onderdeel.

Er is respect voor de beschermende weerstand van je lichaam, wat zorgt voor een veilige basis voor verandering. We forceren niets. De weerstand mag smelten als de tijd er rijp voor is. Je leert beter in contact te komen met jezelf en leert te voelen wat jouw lichaam en geest nodig hebben om spanningen en blokkades los te laten en af te voeren.

Naarmate er meer levensenergie vrijkomt, kunnen er ook emoties naar boven komen die we verwelkomen en ondersteunen zodat ze een plek kunnen krijgen. Dit geeft ruimte voor spontaniteit, levensvreugde en vitaliteit. Afhankelijk van jouw hulpvraag en behoefte kan de biorelease een onderdeel zijn van de biodynamische massagetherapie.

Geef Een Massagebeleving Cadeau

Met een persoonlijke cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een massagebeleving? Dat kan natuurlijk! Je kunt een cadeaubon bij mij kopen ter waarde van ieder gewenst bedrag. Van de bon maak ik een mooi feestelijk cadeau.