Biodynamische Massagetherapie

Wat is biodynamische massagetherapie?

Biodynamische massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie, een vorm van bewustwording, die ervan uitgaat dat (ingrijpende) gebeurtenissen niet alleen worden opgeslagen in je geest, maar ook in je lichaam. Tijdens de massagetherapie help ik je te voelen wat je ervaart aan gevoelens, sensaties en de reacties van je lichaam.

Doordat je bewuster leert luisteren naar de signalen van je lichaam, krijg je meer inzicht in de wisselwerking tussen je lichaam en geest. Via de biodynamische massagetherapie en eventueel (afhankelijk van je hulpvraag) wat lichaamsoefeningen vanuit de biorelease kunnen de ervaringen, de opgehoopte spanning en energieblokkades op een zachte manier worden losgemaakt, verwerkt en worden afgevoerd.

Door het losmaken kan het contact met jouw eigen levensenergie weer vrijer gaan stromen en zal het zelfregulerende vermogen van je lichaam worden hersteld. Je zult merken dat het je helpt om meer jezelf te zijn, je gevoelens (wat vaker) te uiten, meer in balans te zijn, jezelf meer te waarderen en te voelen waar je eigen kwaliteiten liggen, om meer innerlijke kracht te voelen en emotioneel meer in balans te zijn.

Wat heb jij nodig?

Ik zal je ontvangen in een heerlijke warme ruimte met een glas thee of water, waardoor je in alle rust even kunt aankomen. Afhankelijk van jouw behoefte, is er gelegenheid om te vertellen wat je hulpvraag is en wat er op dat moment speelt in je leven.

Je ontvangt een biodynamische massage die het best past bij wat je op dat moment nodig hebt. De massage kan bijvoorbeeld ontspannend, activerend, bevestigend, vitaliserend, afvoerend of ondersteunend werken.

Na afloop van de massage krijg je even de tijd om in alle rust het effect van de massage te voelen en te integreren en is er ruimte voor het delen van je ervaring, voor vragen en een glas thee of water. Wellicht vind je het fijn om een oefening of een tip te ontvangen waar je thuis mee aan de slag kunt gaan.

Voor Wie?

Wanneer is biodynamische massagetherapie geschikt?

Praktische Info

Duur en kosten

  • 60 minuten €60,00
  • 90 minuten €90,00

Frequentie

Anamneseformulier
Voor de eerste afspraak ontvang je van mij een anamneseformulier via de e-mail. Dit ingevulde formulier ontvang ik graag weer retour, uiterlijk twee dagen voor onze eerste afspraak. Tijdens onze eerste afspraak zal ik het anamneseformulier verder samen met jou doornemen.

Over Biodynamische Massagetherapie

Geef Een Massagebeleving Cadeau

Met een persoonlijke cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een massagebeleving? Dat kan natuurlijk! Je kunt een cadeaubon bij mij kopen ter waarde van ieder gewenst bedrag. Van de bon maak ik een mooi feestelijk cadeau.