Stoelmassage

Wat is een stoelmassage?

Stoelmassage is een korte drukpuntmassage die is afgeleid van de japanse massagetechniek Shiatsu. De massage werkt zowel ontspannend als vitaliserend. De stoelmassage die op regelmatige basis wordt gegeven werkt preventief en helpt aantoonbaar bij het verlagen van ziekteverzuim en het verhogen van de werksfeer. Ook vermindert regelmatige stoelmassage KANS (klachten aan armen, nek en schouders) en werkt positief en klachtverlagend bij hoofdpijn en rugpijn.

Hoe werkt een stoelmassage?

De behandeling is laagdrempelig, want wordt door de kleding heen gegeven en zal worden uitgevoerd op een luxe, speciaal hiervoor ontwikkelde ergonomische massagestoel; de Stronglite Ergo Pro II. Elke massage bestaat uit de behandeling van hoofd, nek, rug, heupen, schouders, armen en handen en duurt ongeveer 20 minuten.

Voordat de behandeling begint zal ik kort informeren naar eventuele klachten en contra-indicaties. Ik stuur je hiervoor een anamneseformulier. Tijdens onze eerste afspraak zal ik dit formulier nog even samen met jou doornemen. Na de behandeling krijg je even de tijd om in alle rust het effect van de stoelmassage te voelen en is er ruimte voor het delen van je ervaring en een glas thee of water.

Wat is het doel?

Het doel van een stoelmassage is het ontspannen, vitaliseren en verbeteren van de bloedsomloop, zodat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen en zich weer kan herstellen. Met de stoelmassage kunnen geen (chronische) spier- en skeletaandoeningen worden verholpen.

Voor Wie?

Wanneer is stoelmassage geschikt?

In principe kan iedereen gebruikmaken van een stoelmassage. In het bijzonder is de stoelmassage zeer geschikt voor mensen die:

Zwangerschapswens of ben je zwanger?

De stoelmassage is een drukpuntmassage waarbij drukpunten gestimuleerd worden die samentrekking van de baarmoeder teweegbrengen. Helaas kan de stoelmassage in deze periode niet gegeven worden. In deze periode kan ik je de zwangerschapsmassage op de (massage)stoel van harte aanbevelen.

Stoelmassage cadeau geven?

Zoek je een origineel cadeau? Geef een heerlijke ontspannende stoelmassagebeleving cadeau.

Praktische Info

Heb je interesse in een stoelmassage voor jezelf?

Duur en kosten

  • 30 minuten €37,50

Frequentie

Anamneseformulier
Voor de eerste afspraak ontvang je van mij een anamneseformulier via de e-mail. Dit ingevulde formulier ontvang ik graag weer retour, uiterlijk twee dagen voor onze eerste afspraak. Tijdens onze eerste afspraak zal ik het anamneseformulier verder samen met jou doornemen.

Stoel massage

Over Stoelmassage

Geef Een Massagebeleving Cadeau

Met een persoonlijke cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een massagebeleving? Dat kan natuurlijk! Je kunt een cadeaubon bij mij kopen ter waarde van ieder gewenst bedrag. Van de bon maak ik een mooi feestelijk cadeau.