Voetreflexmassage

Wat is een voetreflexmassage?

Een voetreflexmassage is een bijzondere behandeling tegen allerlei klachten. De voet weerspiegelt ons hele lichaam. De linkervoet weerspiegelt de linkerzijde van het lichaam en de rechtervoet de rechterzijde. Op de voetzool bevinden zich onze inwendige organen, op de voetrug de gewrichten, de huid en de spieren. Is er een disbalans in het lichaam, dan is deze terug te vinden op de corresponderende reflexzone op de voet.

Door middel van een speciale massagetechniek en druk te geven op de betreffende zone gaat de energie weer stromen en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd waardoor de blokkade zal opheffen. Op deze manier kunnen klachten in het lichaam via de reflexzones op de voet behandeld worden.

De Massage

Ik zal je ontvangen in een heerlijke warme ruimte met een glas thee of water, waardoor je in alle rust even kunt aankomen. Je start met een heerlijk voetenbad, speciaal voor jou gemaakt en aangepast aan jouw behoefte.

Tijdens onze eerste afspraak zal ik samen met jou het anamneseformulier doornemen en afhankelijk van jouw behoefte, is er gelegenheid om te vertellen wat je hulpvraag is en wat er op dat moment speelt in je leven. Aan de hand van deze uitkomst zal ik een massage olie en voetreflexmassage samenstellen die op dat moment het beste bij je past.

Klachten

Wanneer is een voetreflexmassage effectief?

Praktische Info

Duur en kosten

  • 60 minuten €70,00
  • 90 minuten €95,00

Frequentie

Anamneseformulier
Voor de eerste afspraak ontvang je van mij een anamneseformulier via de e-mail. Dit ingevulde formulier ontvang ik graag weer retour, uiterlijk twee dagen voor onze eerste afspraak. Tijdens onze eerste afspraak zal ik het anamneseformulier verder samen met jou doornemen.

Over Voetreflexmassage

Geef Een Massagebeleving Cadeau

Met een persoonlijke cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een massagebeleving? Dat kan natuurlijk! Je kunt een cadeaubon bij mij kopen ter waarde van ieder gewenst bedrag. Van de bon maak ik een mooi feestelijk cadeau.