Klachtgerichte Massage

Wat is een klachtgerichte massage?

De naam zegt het eigenlijk al. Bij een klachtgerichte massage kijk ik specifiek naar de klacht(en) en de eventuele ongemakken die je daarbij ervaart. Bij het behandelen van de klacht maak ik gebruik van diverse diepgaande massagetechnieken die op dat moment voor jou het beste resultaat geven.

Tijdens de klachtgerichte massage zullen de spierknopen (triggerpoints) door middel van drukpuntgrepen worden behandeld. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor afvalstoffen afgevoerd kunnen worden en de spieren zich zullen ontspannen. Je kunt de klachtgerichte massage ook heel goed combineren met een ontspanningsmassage of een biodynamische massage.

Afgestemd op jouw klacht en jouw lichaam

Iedere massage die ik geef is uniek en afgestemd op wat op dat moment het beste bij je past. Een warm welkom, de persoonlijke aandacht, even een moment voor jezelf om te beleven wat de massage voor je kan doen.

Na afloop van de massage krijg je even de tijd om in alle rust het effect van de massage te voelen en te integreren en is er ruimte voor het delen van je ervaring met een glas thee of water.

Effecten

Effecten van klachtgerichte massage

Praktische Info

Duur en kosten

  • 30 minuten €37,50

    Deelmassage

  • 60 minuten €60,00

    Klachtgerichte massage in combinatie met een ontspannende of biodynamische massage

  • 90 minuten 90,00

    Klachtgerichte massage in combinatie met een uitgebreide ontspannende of biodynamische massage

Frequentie

In eerste instantie zou mijn advies uitgaan naar 1x per week of 1x per twee weken voor het behandelen van de klacht.

Anamneseformulier
Voor de eerste afspraak ontvang je van mij een anamneseformulier via de e-mail. Dit ingevulde formulier ontvang ik graag weer retour, uiterlijk twee dagen voor onze eerste afspraak. Tijdens onze eerste afspraak zal ik het anamneseformulier verder samen met jou doornemen.

Over Klachtgerichte Massage

Geef Een Massagebeleving Cadeau

Met een persoonlijke cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een massagebeleving? Dat kan natuurlijk! Je kunt een cadeaubon bij mij kopen ter waarde van ieder gewenst bedrag. Van de bon maak ik een mooi feestelijk cadeau.